Advertisement

Ayşegül Çınar Sevgilisi Furkan Çalıkoğlu / Aracında uyuşturucu ile yakalanan Ayşegül Çınar'ın başı ... - Arabasında yasaklı madde bulunan oyuncu ayşegül çınar, eski sevgilisi furkan çalıkoğlu ile birlikte adliyeye sevk edildi.

Ayşegül Çınar Sevgilisi Furkan Çalıkoğlu / Aracında uyuşturucu ile yakalanan Ayşegül Çınar'ın başı ... - Arabasında yasaklı madde bulunan oyuncu ayşegül çınar, eski sevgilisi furkan çalıkoğlu ile birlikte adliyeye sevk edildi.. 30 haziran 2021 çarşamba 17:59. Gözaltına alınan çınar ifadesinde, uyuşturucuyu eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun intikam almak amacıyla aracına koymuş olabileceğini söylemişti. .gelen özel harekat polisleri tarafından gözaltına alınan çalıkoğlu ve ayşegül çınar, karaköy… çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. İddiaya göre, dizi oyuncusu ayşegül çınar, otelin restoranında sevgilisi furkan çalıkoğlu ile tartıştı. Aracında yasak madde bulunan ayşegül çınar gözaltına alındı ve verdiği ifadede sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun kendisine kumpas kurduğunu söyledi.

Sevgilisi furkan çalıkoğlu ile birlikte etiler'de bir lokantaya giden ayşegül çınar, korku dolu anlar yaşadı. Alınan son dakika haberlerine göre oyuncu ayşegül çınar, sevgilisi furkan çalıkoğlu ile yemek için bulunduğu restoranda kavga çıktı. Ayşegül eski sevgilim olduğu için buluşmak istemiş. İddiaya göre, dizi oyuncusu ayşegül çınar, otelin restoranında sevgilisi furkan çalıkoğlu ile tartıştı. Ayşegül çınar'ın uyuşturucuyu aracına koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'yla başının daha önce de derde girdiği ortaya çıktı.

Ayşegül Çınar serbest bırakıldı, sevgilisi tutuklandı
Ayşegül Çınar serbest bırakıldı, sevgilisi tutuklandı from www.sha.com.tr
.yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Oyuncu ayşegül çınar, beyoğlu'nda eski sevgilisi furkan çalıkoğlu ile kavga ederken, kavgayı ayırmak için araya giren otel çalışanları ve polisi yaralamıştı. Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ın üzerine içki döküp tehdit etti. Karaköy'de bir mekanda ayşegül çınar ile eski sevgilisi furkan çalıkoğlu arasında tartışma çıktı. Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ın üzerine şarap döküp tehdit etti. Ünlü dizi oyuncusu ayşegül çınar dün gece saatlerinde beyoğlu'nda bir otelin restoranında sevgilisi furkan çalıkoğlu ile beraberdi. Ekipler tarafından güçlükle durdurulan çalıkoğlu ve çınar, gözaltına alındı. 30 haziran 2021 çarşamba 17:59.

.yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti.

.yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Olaylı gecenin ardından ayşegül çınar ve eski sevgilisine ilişkin araştırmalar başladı. 11 mart 2021 perşembe 18:02. Ünlü oyuncu ayşegül çınar'ın sevgilisi furkan çalıkoğlu dün gece dehşet saçtı. Oyuncu ayşegül çınar, aracına uyuşturucu koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu için mahkemeye başvurarak koruma kararı aldırdı. Ise soruşturma kapsamında ifade verdi. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Alınan son dakika haberlerine göre oyuncu ayşegül çınar, sevgilisi furkan çalıkoğlu ile yemek için bulunduğu restoranda kavga çıktı. Çalıkoğlu, ayşegül çınar'a bir ay yaklaşamayacak. Furkan çalıkoğlu kimdir, ayşegül çınar kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne ile suçlanıyor? Çıkan arbede sonrası ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi karakolluk oldu. 30 haziran 2021 çarşamba 17:59. Ayşegül eski sevgilim olduğu için buluşmak istemiş.

Geceyi karaköy polis merkezi'nde geçiren furkan çalıkoğlu ve ayşegül çınar savcılığa sevk edildi. Furkan çalıkoğlu kimdir, ayşegül çınar kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne ile suçlanıyor? İddiaya göre, dizi oyuncusu ayşegül çınar, otelin restoranında sevgilisi furkan çalıkoğlu ile tartıştı. Tartışmanın nedeni henüz belirlenemezken, çıkan kavga. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti.

Yasak Elma'nın Lila'sı Ayşegül Çınar'ın eski sevgilisi ...
Yasak Elma'nın Lila'sı Ayşegül Çınar'ın eski sevgilisi ... from img2.aksam.com.tr
İddiaya göre, dizi oyuncusu ayşegül çınar, otelin restoranında sevgilisi furkan çalıkoğlu ile tartıştı. Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ı yaraladı iddiası. Ayşegül çınar'ın sevgilisi furkan çalıkoğu kaç yaşında, nereli? Yasak elma dizisiyle tanınan oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, beyoğlu'nda gittiği bir mekanda tartışma çıkardı. Sevgilisi furkan çalıkoğlu ile birlikte etiler'de bir lokantaya giden ayşegül çınar, korku dolu anlar yaşadı. Çıkan arbede sonrası ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi karakolluk oldu. Karaköy'de bir mekanda ayşegül çınar ile eski sevgilisi furkan çalıkoğlu arasında tartışma çıktı. Ünlü oyuncu ayşegül çınar'ın sevgilisi furkan çalıkoğlu dün gece dehşet saçtı.

Tutanağa göre, mutfağa giden furkan çalıkoğlu eline iki bıçak alarak mekan sahibi ve çalışanlara saldırdı.

Ünlü dizi oyuncusu ayşegül çınar dün gece saatlerinde beyoğlu'nda bir otelin restoranında sevgilisi furkan çalıkoğlu ile beraberdi. Arabasında yasaklı madde bulunan oyuncu ayşegül çınar, eski sevgilisi furkan çalıkoğlu ile birlikte adliyeye sevk edildi. .yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. .gelen özel harekat polisleri tarafından gözaltına alınan çalıkoğlu ve ayşegül çınar, karaköy… çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Olaylı gecenin ardından ayşegül çınar ve eski sevgilisine ilişkin araştırmalar başladı. Oyuncu ayşegül çınar, aracına uyuşturucu koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu için mahkemeye başvurarak koruma kararı aldırdı. Oyuncu ayşegül çınar, beyoğlu'nda eski sevgilisi furkan çalıkoğlu ile kavga ederken, kavgayı ayırmak için araya giren otel çalışanları ve polisi yaralamıştı. Çınar'ın uyuşturucu olayında suçladığı eski sevgilisi furkan çalıkoğlu tarafından tehdit aldığı ve bıçakla yaralandığı öne sürüldü. Sevgilisi furkan çalıkoğlu ile birlikte etiler'de bir lokantaya giden ayşegül çınar, korku dolu anlar yaşadı. Yasak elma dizisinde hayat verdiği lila karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu ayşegül çınar, geçen hafta cuma akşamı sevgilisi furkan çalıkoğlu ile etiler'de bir lokantaya gitti. Ünlü oyuncu ayşegül çınar'ın sevgilisi furkan çalıkoğlu dün gece dehşet saçtı. Çalıkoğlu, ayşegül çınar'a bir ay yaklaşamayacak.

Ünlü dizi oyuncusu ayşegül çınar dün gece saatlerinde beyoğlu'nda bir otelin restoranında sevgilisi furkan çalıkoğlu ile beraberdi. Çalıkoğlu, ayşegül çınar'a bir ay yaklaşamayacak. Furkan çalıkoğlu kimdir, ayşegül çınar kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne ile suçlanıyor? Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ın üzerine şarap döküp tehdit etti. Ayşegül çınar hakkında ortaya atılan bu iddia magazin gündemine.

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar'ın eski sevgilisi Furkan ...
Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar'ın eski sevgilisi Furkan ... from www.konyapostasi.com.tr
Sevgilisi furkan çalıkoğlu ile birlikte etiler'de bir lokantaya giden ayşegül çınar, korku dolu anlar yaşadı. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Yasak elma dizisiyle tanınan oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, beyoğlu'nda gittiği bir mekanda tartışma çıkardı. Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ın üzerine içki döküp tehdit etti. Çalıkoğlu elindeki bıçakla etraftakilere saldırdı. Olaya müdahale etmeye çalışan mekan çalışanı 7 kişi, furkan çalıkoğlu tarafından bıçaklandı. Geceyi karaköy polis merkezi'nde geçiren furkan çalıkoğlu ve ayşegül çınar savcılığa sevk edildi. Çınar'ın uyuşturucu olayında suçladığı eski sevgilisi furkan çalıkoğlu tarafından tehdit aldığı ve bıçakla yaralandığı öne sürüldü.

Gözaltına alınan çınar ifadesinde, uyuşturucuyu eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun intikam almak amacıyla aracına koymuş olabileceğini söylemişti.

Oyuncu ayşegül çınar, aracına uyuşturucu koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu için mahkemeye başvurarak koruma kararı aldırdı. Yasak elma dizisinde hayat verdiği lila karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu ayşegül çınar, geçen hafta cuma akşamı sevgilisi furkan çalıkoğlu ile etiler'de bir lokantaya gitti. Oyuncu ayşegül çınar, beyoğlu'nda eski sevgilisi furkan çalıkoğlu ile kavga ederken, kavgayı ayırmak için araya giren otel çalışanları ve polisi yaralamıştı. Ayşegül eski sevgilim olduğu için buluşmak istemiş. Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ın üzerine şarap döküp tehdit etti. İddiaya göre, dizi oyuncusu ayşegül çınar, otelin restoranında sevgilisi furkan çalıkoğlu ile tartıştı. 11 mart 2021 perşembe 18:02. Ekipler tarafından güçlükle durdurulan çalıkoğlu ve çınar, gözaltına alındı. Ise soruşturma kapsamında ifade verdi. Ünlü oyuncu ayşegül çınar'ın sevgilisi furkan çalıkoğlu dün gece dehşet saçtı. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti. Arabasında yasaklı madde bulunan oyuncu ayşegül çınar, eski sevgilisi furkan çalıkoğlu ile birlikte adliyeye sevk edildi. Ayşegül çınar sevgilisi tarafından tehdit edildi mi?

Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan'daki i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edilmişti ayşegül çınar. Bir süredir furkan çalıkoğlu ile birlikte olan ayşegül çınar, geçtiğimiz cuma sevgilisiyle etiler'de bir lokantaya gitti.

Posting Komentar

0 Komentar